Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil gestalt anında bapnın muhtemel olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Bapnın bedii konstrüksiyonsı ve ikbal edilen aksesuarların kullanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişmiş olur.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara reva şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, dışarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız Yangın kapısı istanbul önemlidir.

Yangın Bapsı hileırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın yangın kapısı çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

çatı muhtevalerinde içki yahut maden kasa olan daha yeğni ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve Yangın Merdiveni Kapısı 300x400 mm'dir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tasarruf yerından fayda kazanmak amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 şahsiyet kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta özlük adetsına ilişkilı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Report this wiki page