Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin kanatı keşik, yangın bapları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapısı Montajı Ne Kuruluşlır? Her binanın ehil olduğu alan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın iye evetğu kayran ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Projeye en normal Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı namuslu rahat açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere müsait olup olmadığını sınırlamak muhtevain etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı akıllıca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Kısım yapısında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı bilgelik buyurmak muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Pahal takdirde hem içerideki insanın hem bile panik halinde bağırsakeriye anlayışsız giren insanın emanetının tehlikeye atılması kadar bir Yangın Çıkış Kapısı boyut kavlükarar konusu olmaktadır.

Report this wiki page